26 Aug 2019

Nieuw: CaniComfort, kalmeert honden bij stressvolle situaties

Beaphar CaniComfort kan ingezet worden bij stress situaties en gedragsproblemen bij honden. Beaphar CaniComfortDe producten werken, net als het eerder geïntroduceerde Beaphar CatComfort, op basis van geruststellende dierspecifieke feromonen. 

Beaphar CaniComfort bevat een kopie van het Dog Appeasing Pheromone (DAP), ook wel het moederferomoon genoemd, dat voor een geruststellend gevoel zorgt. Dit feromoon geeft een teef  af tijdens de zoogperiode en helpt de pups om zich veilig en op hun gemak te voelen. Dit effect heeft het ook op volwassen honden. Doordat de hond zich meer op zijn gemak voelt, kan hij beter ontspannen en wordt probleemgedrag zoals overmatig blaffen, vernielen van meubels, angst en plassen op ongepaste plaatsen verminderd. 

Langdurige stress bij honden kan leiden tot klinische ziekten, dus het is belangrijk om er alles aan te doen om honden te helpen zich op hun gemak en ontspannen te voelen. Deze geruststellende boodschap kan met name belangrijk zijn tijdens stressvolle situaties, zoals vuurwerk, verhuizing of een nieuw gezinslid (dier of mens). 

Beaphar CaniComfort is verkrijgbaar als Verdamper voor in het stopcontact (er is ook een navulling verkrijbaar) en als Kalmerende spray en te koop bij dierenspeciaalzaken en tuincentra.

Kijk voor meer informatie op de CaniComfort pagina.

 Naar boven 
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.   Klik hier voor meer informatie.