10 Oct 2018

Nieuw: CatComfort®, feromonen voor een ontspannen kat

Herstel de rustige, stress-vrije sfeer in huis met de Beaphar CatComfort® producten. 

Beaphar CatComfort® bevat een kopie van het kopjesferomoon van de kat. Dit feromoon geeft een geruststellend gevoel en laat katten weten wat een veilige plek is. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal voor de preventie van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst. 

Katten zijn gevoelig voor veranderingen en onverwachte situaties. Het liefst hebben zij een stabiele omgeving waar zo min mogelijk verandert. Er zijn voor katten heel veel factoren die stress kunnen veroorzaken. Uiteraard verschilt het per kat waar gevoelig op gereageerd wordt. Stress bij katten kan op lange termijn leiden tot klinische ziektes, daarom is het belangrijk dat eigenaren katten helpen zich op hun gemak te laten voelen. Dit kan dagelijks nodig zijn, of juist in tijden van verandering zoals bijvoorbeeld bij het vuurwerkseizoen, bij een verhuizing, bij nieuwe huisgenoten (mensen en dieren), reizen of dierenartsbezoek. De producten van de Beaphar CatComfort® range helpen hierbij; de kopie van het kopjesferomoon heeft een geruststellend effect. De kat voelt zich beter op zijn gemak, dit helpt probleemgedrag te verminderen.

Bekijk hier de Beaphar CatComfort® producten:

Beaphar CatComfort® is verkrijgbaar bij dierenspeciaalzaken en tuincentra. Naar boven 
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.   Klik hier voor meer informatie.