22 May 2017

Telekids Familie FeestTijdens het pinksterweekend van 2017 presenteren Van Hoorne Entertainment en RTL Telekids in Evenementenhal Gorinchem het Telekids Familie Feest. Het dak gaat eraf! Tijdens dit concert geniet het hele gezin van optredens van onder anderen Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Jul & Julia, Keet! en nog veel meer bekende TV-helden. 

Er worden dagelijks drie concerten gegeven. Vanaf één uur voor aanvang van het concert tot één uur na afloop van het concert kan men zich vermaken op het indoor Telekids Plein. Na de show kunnen de kinderen met hun idolen op de foto tijdens de uitgebreide Meet & Greets. Ook kan men na afloop nog uitgebreid nagenieten op het Huisdierenplein welke de hele dag is geopend.

Kom naar het Huisdierenplein 
Bij een gezin horen huisdieren en daarom is er ook een Huisdierenplein tijdens de Telekids familiedagen. Op het Huisdierenplein van zo’n 2500m2 verzorgt Prins samen met partner Lifestyle for pets een dagelijks wisselend programma met leuke activiteiten en inspirerende demo’s. Kinderen kunnen na de show uitgebreid genieten op het Huisdierenplein met verschillende activiteiten als ponyrijden, dieren knuffelen op de kinderboerderij, een ritje maken op het tractorparcours, mee doen aan de Prins en Ploes dierenquiz of kijken naar één van de demo’s met dieren. Ook kun je op de foto met Prins en Ploes, Biba boerderij en kun je een kijkje nemen op de televisieset van Fien & Teun. 

Beaphar is tijdens deze dagen ook met een stand op het Huisdierenplein te vinden. Je kunt bij ons o.a. konijntjes van Konijnentuin Agiora bewonderen. 


Reserveer je tickets met korting
Heb je via Facebook of onze Beaphar Friends mailing een kortingscode ontvangen?
Dan kun je hier als volgt gebruik van maken:

•Houd je kortingscode bij de hand
•Reserveren met korting kan alleen via deze link via de site van de Nationale Theaterkassa.
•Kies datum en tijd (Gouden rang kan niet geboekt worden met korting)
•Klik op de button ‘Koop nu’
•Vul in de witte balk je promotiecode in en klik op GO
•Selecteer vervolgens het aantal tickets (5 euro actie)  in en klik op ‘Ga verder’
•Rond de vervolgstappen af
•Je ontvangt de  tickets nu per post of per mail via de Nationale Theaterkassa
•Voor vragen over je tickets informeer bij de Nationale Theaterkassa: 0900 – 9203 (0,45 cpm)  Tagged as : Telekids Familie Feest

Naar boven 
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren.   Klik hier voor meer informatie.